20 hectare cu grâu „recoltate” în prag de iarnă

20 hectare cu grâu "recoltate" în prag de iarnă
„recoltate” în prag de iarnă

Joi dimineaţă, 27 noiembrie, in jurul orei 9.30, poliţiştii Postului de Poliţie Bolintin Deal au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de un bărbat de 53 ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că pe terenul său extravilan, cultivat cu grâu, situat în comuna Bolintin Deal, judeţul Giurgiu a pătruns o turmă de oi care i-a distrus cultura.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii postului de poliţie şi Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Bolintin Vale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că, în ziua de 27.11.2014, în jurul orei 09.20, T. T., un bărbat de 59 ani, din comuna Bolintin Deal, judeţul Giurgiu, a pătruns cu o turmă de oi pe suprafaţa de 20 hectare, cultivată cu grâu, ce aparţine lui R. L., de 53 ani, din municipiul Bucureşti.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări faţă de T.T. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, valoarea prejudiciului urmând a fi comunicată de partea vătămată în urma efectuării unei expertize.

Comenteaza