Accident grav pe Soseaua Bucuresti, la intrarea in Giurgiu; soferul ranit la cap

Accident grav pe Soseaua Bucuresti, la intrarea in Giurgiu; soferul ranit la cap
Accident grav pe Soseaua Bucuresti, la intrarea in Giurgiu; soferul ranit la cap

Actualizare:
Din precizarile ulterioare ale Politiei rezulta ca soferul s-a angajat intr-o depaşire neregulamentara, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a acroşat o autoutilitara care se deplasa din sens opus, dupa care a pierdut controlul autoturismului şi a ieşit in afara partii carosabile unde a lovit mai multi copaci.
Din primele cercetări, poliţiştii au constatat că autoturismul nu era echipat cu anvelope de iarnă iar conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager care a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Azi dimineata pe Soseaua Bucuresti, la intrarea in oras, a avut loc un accident de circulatie pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil umed acoperit cu zapada framantata).

In accident a fost implicat un tanar giurgiuvean care, aflat la volanul unul Mercedes, a intrat intr-un copac de pe marginea soselei suferind rani la cap iar masina fiind serios avariata.

Tanarul implicat in accident a fost transportat la Spitalul Judetean Giurgiu iar de aici a fost trimis cu o ambulanta la Bucuresti.

In accident nu au fost implicate alte persoane sau autovehicule.

Comenteaza