Asa va arata Sultana Hurem „dupa 15 ani”
duminică 29 mai, 2016
| Publicat in: Stiri Giurgiu, Stiri, Pro News |

Asa va arata Sultana Hurem „dupa 15 ani”

Asa va arata Sultana Hurem "dupa 15 ani"

Asa va arata „dupa 15 ani

Dezamagire fara margini pentru fanii serialului . Indragita actrita Meryem Uzerli a fost scoasa definitiv din film, rolul lui Hurrem la maturitate urmand a fi interpretat de .

Potrivit noului scenariu al popularului serial Suleyman Magnificul, actrita Vahide Gordum o va interpreta pe sultana Hurrem, trecuta de prima tinerete, dar la fel de hotarata sa detina controlul peste tot imperiul otoman.

Actrita Meryem Uzerli, cea care a jucat rolul sultanei Hurrem din serialul Suleyman Magnificul a fost inlocuita din productia turceasca, in mod oficial, iar aceasta „rasturnare de situatie” i-a uimit pe multi dintre fanii celebrului serial turcesc care sperau ca totul sa nu fie decat zvonuri in scop publicitar. Unii pun plecarea indragitei actrite pe seama oboselii si a depresiei iar altii pe seama banilor primiti pentru rol.
Dupa cum noteaza presa, Meryem a plecat din Turcia pentru a se trata la o clinica din Berlin din motive de epuizare cronica.

Fanii filmului spun despre „noua sultana” ca nu are sarmul frumoasei Meryem, desi Vahide (48 de ani) este o actrita foarte populara in tara sa. Plecarea lui Meryem a obligat producatorii sa schimbe scenariul, iar aparitia noii actrite va avea loc… “dupa 15 ani”!

URL scurt pentru "Asa va arata Sultana Hurem „dupa 15 ani”": http://giurgiuonline.net/?p=9212

Comenteaza

Perna gravide