Asa va arata Sultana Hurem „dupa 15 ani”

Asa va arata Sultana Hurem "dupa 15 ani"
Asa va arata Sultana Hurem „dupa 15 ani”

Dezamagire fara margini pentru fanii serialului Suleyman Magnificul. Indragita actrita Meryem Uzerli a fost scoasa definitiv din film, rolul lui Hurrem la maturitate urmand a fi interpretat de Vahide Gordum.

Potrivit noului scenariu al popularului serial Suleyman Magnificul, actrita Vahide Gordum o va interpreta pe sultana Hurrem, trecuta de prima tinerete, dar la fel de hotarata sa detina controlul peste tot imperiul otoman.

Actrita Meryem Uzerli, cea care a jucat rolul sultanei Hurrem din serialul Suleyman Magnificul a fost inlocuita din productia turceasca, in mod oficial, iar aceasta „rasturnare de situatie” i-a uimit pe multi dintre fanii celebrului serial turcesc care sperau ca totul sa nu fie decat zvonuri in scop publicitar. Unii pun plecarea indragitei actrite pe seama oboselii si a depresiei iar altii pe seama banilor primiti pentru rol.
Dupa cum noteaza presa, Meryem a plecat din Turcia pentru a se trata la o clinica din Berlin din motive de epuizare cronica.

Fanii filmului spun despre „noua sultana” ca nu are sarmul frumoasei Meryem, desi Vahide (48 de ani) este o actrita foarte populara in tara sa. Plecarea lui Meryem a obligat producatorii sa schimbe scenariul, iar aparitia noii actrite va avea loc… “dupa 15 ani”!

Comenteaza