Astra este prima semifinalista a Cupei Romaniei

Astra este prima semifinalista a Cupei Romaniei
este prima a Cupei Romaniei

Marti seara, 3 decembrie, Astra Giurgiu a invins pe cu 3 – 0, intr-un meci ce a contat pentru sferturile Cupei Romaniei, disputat pe stadionul din .

Astra devine astfel prima semifinalista a editiei 2013 – 2014 a Cupei romaniei, continuandu-si fara probleme drumul victorios.

Meciul a fost unul fara surprize pentru jucatorii giurgiuveni, porniti din start ca favoriti si cu singura optiune – victoria. Victorie obtinuta lejer, am putea spune, obtinuta in urma golurilor inscrise de Budescu (in minutul 33), Cristescu, la doar cateva minute de primul (in minutul 36) si Yoda, care si in acest meci reuseste sa marcheze (in minutul 87).

Astra, Liderul Ligii I in acest moment a castigat marti seara un meci in care multi spun ca a avut cel mai accesibil adversar pe care il putea intalni in „sferturi”.

Ca semifinalista, Astra este la a 4-a prezenta in acest nivel al Cupei Romaniei: sezoanele 2001/2002, 2002/2003, 2012/2013 si 2013/2014.
In aceasta editie Astra Giurgiu are sanse foarte mari sa se califice in finala Cupei, tinand cont de nivelul actual al echipei.

Celelalte meciuri din „sferturile” Cupei Romaniei (Petrolul Ploiesti – FC Vaslui, Dinamo Bucuresti – Pandurii Targu Jiu si Steaua Bucuresti – Otelul Galati) se disputa miercuri si joi.

Echipele au fost:
FC Viitorul: Buzbuchi – Bejan, Putanu, Larie, Mitrea – Lazar (Dica ’74), Benzar – Baluta, Carstocea (Nikolov ’46), serban (Gavra ’58) – Axente. Antrenor: Bogdan Vintila
Astra Giurgiu: Lung – Matel, Muresan, Gaman, Morais – Seto, Cristescu – William, Budescu (Pedro ’67), Yoda – Ivanovski (Bukari ’64). Antrenor: Daniel Isaila

Comenteaza