Astra – FC Vaslui: 1 – 0

Astra - FC Vaslui: 1 - 0
: 1 – 0

Luni seara, 9 decembrie, de la ora 21.00 Astra Giurgiu a intalnit pe FC Vaslui Pe stadionul Marin Anastasovici, intr-o partida care a contat pentru etapa a XVII-a a Ligii 1 la fotbal. Giurgiuvenii au castigat cu scorul de 1 – 0.

Vremea a fost rece, terenul a fost impecabil, spectatorii foarte putini in tribune (nu mai multi de 300) iar fotbalistii giurgiuveni hotarati sa castige.

Desi prima repriza a fost inceputa in forta de oaspeti! primele minute ale reprizei intai au fost dominate de vasluieni, ei au avut si primele ocazii insa dupa circa o jumatate de ora giurgiuvenii au preluat fraiele partidei si au inscris, in minutul 30.

Yazalde finalizează spectaculos sub transversală o acţiune cu Budescu şi deschide scorul pentru Astra, in minutul 30 al primei reprize!

Vepriza a doua a inceput oarecum la fel ca prima, cu cateva ocazii ale oaspetilor insa si giurgiuvenii au avut cateva ocazii care le-a facut sa le inghete sangele vasluienilor; in minutul 69 Budescu a ratat o ocazie de neratat!

Fluierul final a consemnat scorul de 1 – 0, Astra obtinand a cincea victorie la rand an Liga I şi continuand in postura de cu patru puncte peste Petrolul si sase peste Steaua!

Dupa meci, daniel isaila, antrenorul giurgiuvenilor, a declarat ca partida a fost una dificila, Astra a obtinut 3 puncte valoroase si este multumit de evolutia intregii echipe. legat de pozitia in clasament a astrei, Isaila a declarat ca este frumos sa fii pe primul loc insa „mai e mult pana departe”, Steaua fiind o echipa foarte buna…

Urmatorul meci al Astrei este sambata, 14 decembrie, tot acasa, cu Viitorul Constanta.

Echipele au fost:
Astra Giurgiu: Coman – Măţel, Mureşan, Găman, Morais – Laban, Yahaya – Yoda, Budescu, De Amorim – Yazalde
FC Vaslui: Cerniauskas – Ortiz, Celeban, Cordoş, Muşat – Caue, Madson – Antal, Sanmărtean, Sălăgeanu – Temwanjera

Comenteaza