Balul Clubului Rotary Danubius Giurgiu

Balul Clubului Rotary Danubius Giurgiu
Balul Clubului

Vineri, 22 noiembrie, la Restaurantul Perla a avut loc cea de-a 7-a editie a Balului Rotary, organizat de Rotary Club Danubius Giurgiu, in prezenta unei participari selecte formata din membrii Clubului si a circa 200 de invitati.

Ca si editiile anterioare, balul de vineri a avut ca scop strangerea de fonduri pentru realizarea unor proiecte de interes pentru comunitate, de aceasta data in atentie fiind amenajarea unui izvor la Balanoaia, investitie similara cu cea de la Daia insa de dimensiuni ceva mai mici, avand in vedere circulatia mai redusa in zona respectiva, dupa cum spunea Alexandru Vladu, presedintele Rotary Giurgiu.

In cuvantul de deschidere Alexandru Vladu a amintit ca actiunea de vineri seara este cea de-a treia din acest an, Crapul Rotaryan si donatiile de calculatoare, cumparate cu banii stransi in urma concursului de pescuit, catre doua scoli din Giurgiu fiind actiunile anterioare, incununate cu succes.

O parte a membrilor Clubului Rotary Giurgiu
O parte a membrilor Clubului Rotary Giurgiu (Foto: Andrei Sfetcu)

Dupa apelarea nominala a membrilor clubului a urmat o licitatie de obiecte donate chiar de membrii clubului si o tombola cu premii. Sumele stranse in urma celor doua acte de caritate urmeaza a fi folosite in actiunile viitoare ale Clubului Rotary Danubius Giurgiu.

Comenteaza