Ce se mai fura prin Giurgiu; imaginatia hotilor este fara margini!

Ce se mai fura prin Giurgiu; imaginatia hotilor este fara margini!
Ce se mai fura prin Giurgiu; imaginatia hotilor este fara margini!

In vremuri de criza orice este de folos la casa omului, mai ales cand bunul trebuincios il obtii fara prea mult efort. Orice se fura (inclusiv !), nimic nu scapa „ochiului ager” al hotilor.

Unul dintre acestia, U. Marius din Comana, a fost prins de politistii din localitatea giurgiuveana in timp ce sarea gardul unui vecin caruia tocmai ii furase suma de 1.400 de lei dintr-un portofel, profitand de faptul ca usa locuintei vecinului nu era incuiata, lucru sesizat de hot dupa lungi „ochiade” prin gard.
Hotul este cercetat acum pentru furt.

Sambata, 15 iunie, T. Ionut din Cosoba, Giurgiu, a plecat cu noaptea in cap la cosit trifoi; dupa cosit omul, gospodar din fire, a dus trifoiul acasa.
Numai ca cei peste 100 mp de trifoi cositi nu erau ai lui ci ai unui consatean, R. Elena, care nicidecum nu ii daduse terenul in folosinta.
Hotul de trifoi este cercetat in stare de libertate pentru furt calificat.

Tot sambata, 15 iunie, politistii din Clejani au fost anuntati ca doi tineri „trudesc de zor” la doborarea unor stalpi de tensiune, cu ajutorul unui baros.
Ajunsi la lucul faptei, politistii i-au identificat pe D. Aurel, de 18 ani si N. Mirel, de 22 de ani care doborau stalpii din curtea unei societati petroliere pentru sustragerea armaturii metalice in vederea vinderii la fier vechi.
Amandoi hotii sunt cercetati pentru furt calificat.

Un tanar de 17 ani din Heresti a patruns in locuinta unui consatean, peste sotia acestuia, dar nu ca sa o violeze ci doar sa-i fure lenjeria intima!
Probabil ca tanarul G. N, de 17 ani, a vrut sa ii faca un cadou iubitei sale si neavand bani, a zis ca sunt bune si articolele de imbracaminte ale alteia, avand deja „rodajul facut”.
De retinut ca tanarul nu este la prima abatere de acest fel, in urma cu ceva timp fiind implicat intr-un caz identic ca modalitate de operare si obiecte sustrase, ceea ce naste intrebari asupra destinatiei lucrurilor furate: pentru iubita sau pentru el?
Ambele femei pradate de hot sunt cu 10-15 ani mai in varsta decat acesta.
Acum tanarul este cercetat pentru furt calificat si violare de domiciliu.

Comenteaza