Constelaţia – Steaua: 34-20

Constelaţia - Steaua: 34-20
Constelaţia – : 34-20

CS Constelaţia Giurgiu a învins pe CSS 3 Steaua Bucureşti, scor 34-20, în cel de-al patrulea meci disputat în seria D a Campionatul Naţional de .

Partida s-a desfăşurat duminică, 19 octombrie, pe terenul echipei bucureştene şi a inregistrat o nouă a inimoşilor handbalişti de la Constelaţia Giurgiu.

De la partida la partidă se dovedeşte că giurgiuvenii au o bună pregătire şi abordează meciurile fără nicio inhibare, hotărâţi fiind să lupte de la egal la egal cu orice adversar.

În partida de duminică giurgiuvenii au condus tot timpul, diferenţa de golaveraj fiind destul de mare pe toată durata partidei.

În clasament CS Constelaţia Giurgiu se află pe locul 3, cu 6 puncte, la egalitate cu Petrolul Moreni, petroliştii având însă un meci în plus.

Giurgiuvenii au marcat 119 goluri şi au primit 100 în cele 4 partide disputate; diferenţa de golaveraj nu este una foarte mare, fapt ce ar trebui poate să-i facă pe giurgiuveni să fie mai incisivi în atac concomitent cu întărirea apărării. E uşor însă chibiţatul de pe margine şi suntem convinşi că băieţii ştiu bine ce au de făcut!

Drept pentru care le urăm şi noi succes în continuare!

Comenteaza