CS Farul Constanta – CSS Giurgiu: 78-76, in etapa a 19-a

CS Farul Constanta - CSS Giurgiu: 78-76, in etapa a 19-a
CS Farul Constanta – CSS Giurgiu: 78-76,

In etapa a 19-a a Ligii Nationale de Baschet, CS Farul Constanta a intalnit CSS Giurgiu; intalnirea s-a incheiat cu scorul de 78 la 76, jucatorii constanteni obtinand o meritata victorie, la finele unei partide antrenante.
Pe seturi, scorul a fost urmatorul: 15-14, 25-16, 15-26, 23-20; scorul la sfarsitul meciului, asa cum am mai mentionat, a fost de 78-76.
Gazdele au castigat primele doua sferturi dar giurgiuvenii s-au mobilizat si au marcat foarte bine in sfertul 3; sfertul 4 a fost dramatic, scorul a evoluat strans, giurgiuvenii au incercat tot timpul sa ia conducerea, chiar au egalat cu 20 de secunde inainte de sfarsitul meciului dar tabela finala a consemnat victoria constantenilor. Merita laude efortul sustinut al celor de la CSS Giurgiu dar, ca orice sport, si baschetul se joaca pe puncte. Cel putin ultimul sfert nu a fost pentru cei slabi de inima!

Inaintea acestei etape CSS Giurgiu se afla pe locul 12, cu 24 de puncte din 6 victorii si 12 infrangeri iar CS Farul Constanta se afla pe locul 15, cu 20 de puncte din 2 victorii si 16 infrangeri.
Meciul tur a fost castigat de CSS Giurgiu, echipa care pornea ca favorita in aceasta etapa.
Intalnirea s-a desfasurat in Sala Sporturilor din Constanta, cu incepere de la ora 17.00

In urma accidentarii lui Kevin Sims si a eventualei indisponibilitati a acestuia echipa giurgiuveana se afla intr-o situatie destul de dificila: ea nu mai poate efectua transferuri intrucat a facut doua extra-transferuri, asa cum are dreptul dupa regulament.

Comenteaza