CSS 2 Bucureşti – CS Constelaţia: 22 – 31

CS Constelaţia
CS Constelaţia

Constelaţia Giurgiu a câştigat partida cu , 31 – 22 (17-9), prima din returul Campionatului Naţional de Juniori 2 pentru echipa giurgiuveană.

Partida s-a desfăşurat duminică, 29 noiembrie, de la ora 17.30, în Sala Şcolii 88 din Capitală şi a contat pentru etapa a noua.

A fost o partidă dificilă, susţinută după o pauză destul de lungă, o lună de zile în care handbaliştii giurgiuveni nu au susţinut nicio partidă de verificare deşi antrenamentele s-au desfăşurat cu regularitate iar motoarele au fost turate tot timpul.

În partida din tur handbaliştii giurgiuveni au câştigat cu 23-18, de această dată reuşind să obţină victoria la o diferenţă mai mare de scor.

După această partidă echipa giurgiuveană se află pe locul 3 în clasament, cu 16 puncte, doar cu un punct mai puţin decât Gr. Sc. Petrolul Moreni, cu 17 puncte pe locul 2 dar cu un joc mai mult. Pe locul 1 se află CSM Bucureşti, cu 23 de puncte.

Obiectivul formaţiei Constelaţia Giurgiu rămâne în continuare calificarea la turneul semifinal.

În etapa următoare, a 10-a, Constelaţia va juca acasă duminică, 6 decembrie, cu CSM Bucureşti.
Partida se anunţă a fi una extrem de dificilă dar şi spectaculoasă aşa că giurgiuvenii, iubitori ai handbalului sau nu, sunt invitaţi şi aşteptaţi în număr cât mai mare să-i încurajeze pe băieţii noştri.
Nu a fost anunţată încă sala în care se va desfăşura partida şi nici ora; vă vom ţine la curent.
Bine ar fi dacă Sala Polivalentă va fi locul ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.