„Cupa scolii” la fotbal, organizata la Mihai Bravu

"Cupa scolii" la fotbal, organizata la Mihai Bravu
” la fotbal, organizata la

Sorin Dadiloveanu (corespondentul nostru din Mihai Bravu), initiatorul actiunii „Sa pedalam pentru sanatate” ne aduce in atentie de aceasta data un eveniment sportiv organizat in localitatea giurgiuveana, doar pentru elevi.

Sorin ne anunta ca duminica, 23 iunie 2013, cu incepere de la ora 10:00 se va desfasura in comuna Mihai Bravu (pe terenul de fotbal din incinta scolii), prima editie a “Cupei Scolii” la fotbal.
Vor participa elevi de la clasele V – VIII din cadrul Scolii Gimnaziale Mihai Bravu.

Evenimentul este organizat de catre Primaria comunei Mihai Bravu si inimosul primar, sustinator al tinerilor, Ion Nitu.
Participantii vor primi premii din partea organizatorului constand in echipamente sportive, mingi, diplome dar si cupe pentru cei de pe podium. Vor fi puse la dispozitia copiilor sticle cu apa minerala si sucuri.

Meciurile se vor desfasura in regim de campionat (fiecare cu fiecare) in 2 reprize x 15 minute cu o pauza de 5 minute, metoda de punctare fiind cea clasica – 3p la victorie, 1p la egal, 0p la infrangere – urmand ca la sfarsit echipa cu cel mai mare punctaj sa fie declarata castigatoare.
In caz de egalitate la puncte intre 2 echipe vor intra in vigoare urmatoarele criterii de departajare: Rezultatul direct, Golaverajul general, Numarul mai mare de goluri marcate, Numarul mai mic de goluri primite
Asa cum ne-a declarat Sorin Dadiloveanu, obiectivul principal al acestui turneu de fotbal pentru copii este acela de a oferi tinerilor fotbalisti din localitate posibilitatea de a combina fotbalul cu distractia.

1 Comentariu pentru “„Cupa scolii” la fotbal, organizata la Mihai Bravu”

  1. Felicitari!

Comenteaza