De necrezut! 30.000 lei este datoria unui giurgiuvean catre SCUT Giurgiu

De necrezut! 30.000 lei este datoria unui giurgiuvean catre SCUT Giurgiu

In dorinta de a recupera (cel putin o parte) din datoriile pe care le au giurgiuvenii, SCUT Giurgiu intreprinde diverse actiuni, incercand sa foloseasca orice mijloc de a-si recupera banii reprezentand contravaloarea serviciilor prestate.

In acest context a intocmit si lista datornicilor; aceasta lista intocmita de SCUT Giurgiu cuprinde peste 5.500 de persoane (familii) care au restante mari la plata agentului termic. Dintre datornici mai mult de 4.000 persoane au datorii de peste 1.000 de lei.

In lista datornicilor atrage atentia suma de 30.300 de lei, suma ce reprezinta cea mai mare datorie a unei persoane catre SCUT Giurgiu.

Giurgiu este un oras mic si, cel putin din auzite, fiecare cunoaste cam pe fiecare… In acest context sar in ochi nume de persoane care numai de lipsa de posibilitati materiale nu pot fi banuite, fiind inexplicabila existenta lor pe lista datornicilor.
SCUT Giurgiu are de luptat, inainte de toate, cu mentalitatea unora. Omul amarat, care nu are efectiv bani sa achite caldura, ce gandeste? Ceva de felul: Daca ala nu plateste, desi are bani, eu de ce sa platesc? Aluia de ce nu ii face nimeni nimic? Ce, ala e mai smecher?
O fi…

Comenteaza