Deținătorii de câini amendați de polițiștii locali

Amenzi aplicate detinatorilor de caini
Amenzi aplicate detinatorilor de caini

Direcţia Poliţiei Locale Giurgiu informează cetăţenii municipiului că, urmare a Planului de Acţiune special întocmit, în ultimele 5 zile au acţionat un număr de 12 poliţişti locali și au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2200 lei.

Au fost aplicate 3 avertismente scrise şi o sancţiune în valoare de 500 lei pentru nerespectarea normelor legale privind obligaţia deţinătorilor câinilor de companie de a deţine carnetul de sănătate al animalului, măturică, pungă PVC si mănuşi pentru colectarea dejecţiilor produse de câini.

Au fost aplicate 4 amenzi contravenţionale în valoare de 1300 lei pentru plimbarea câinilor de talie mare, fără lesă:

Tot în cadrul acțiunilor desfășurate în această perioadă au fost aplicate: un avetisment scris şi 2 amenzi contravenţionale pentru depozitare deşeuri pe domeniul public în locuri neautorizate, în valoare de 200 lei precum și 2 amenzi contravenţionale pentru desfăşurare de activităţi comerciale fără a fi autorizaţi, în valoare de 200 lei.

Prin activităţile curente ale Poliţiei Locale în perioada 09 – 13.10.2017 s-au mai aplicat alte 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8570 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.