Donatie pentru copiii de la gradinita „Scufita Rosie” din Giurgiu

Donatie pentru copiii de la gradinita "Scufita Rosie" din Giurgiu
Donatie pentru copiii de la gradinita „Scufita Rosie” din Giurgiu (Foto: Andrei Sfetcu)

Gradinita cu program prelungit nr.2 “Scufita Rosie” din municipiu a gazduit astazi, 11 iunie, un eveniment de predare a materialelor stranse in urma campaniei “” derulata de Kaufland Romania si Fundatia “Copiii-viitorul nostru”, in perioada decembrie 2012- martie 2013.

La aceasta actiune a participat primarul Nicolae Barbu, municipalitatea fiind beneficiara acestei donatii, reprezentantii Kaufland, prefectul judetului Nina Carmen Crisu, parinti si bunici ai micutilor care sunt inscrisi la aceasta gradinita.

Edilul sef a multumit sponsorilor si a declarat ca si municipalitatea va face eforturi pentru modernizarea si dotarea acestei gradinte, unitatea fiind inclusa pe lista de investitii de anul acesta.

Donatia facuta de Kaufland Romania, cu sprijinul firmelor care au acceptat sa se alature acestui demers, dar si a cumparatorilor care cu ales produsele incluse in Campania “Ajutam impreuna’, cuprinde mobilier destinat prescolarilor, respectiv scaunele, dulapioare si paturi, doua televizoare, o imprimanta, doua DVD-uri dar si foarte multe jucarii si materiale didactice.

In semn de multumire, prescolarii le-au prezentat oaspetilor un program artistic, iar reprezentantii gradinitei au declarat ca incepand cu acest an, data de 11 iunie va fi declarata Ziua Gradinitei, dar si Ziua Kaufland.

Comenteaza