Giurgiuveanca Laura Cernea cântă în deschiderea evenimentului ”Pactul pentru tineri”

Laura Cernea în concert la Pactul pentru tineri
în concert la Pactul pentru tineri

Giurgiuveanca Laura Cernea, elevă a CN Ion Maiorescu, va cânta în deschiderea concertului din cadrul evenimentului ”Pactul pentru tineri”

După cum afirma George Pălălău, este o onoare atât pentru organizatorii evenimentului cât și pentru Laura Cernea susținerea acestui recital.

Vineri, 19 mai, la Bucureşti, în Piaţa Universităţii – Parcul Colțea, are loc evenimentul organizat de Partidul Socialiştilor Europeni () și Partidul Social Democrat împreună cu TSD și activists România, parte a campaniei europene de implicare socială ACT FOR YOUTH! Pactul pentru Tineri.

Laura Cernea, DJ Vano, UDDI, Nicoleta Nucă, trupa Dancehall şi concurenţii X-factor Letiţia Popescu şi Maya Pop se numără printre artiştii care vor susţine recitaluri în cadrul concertului, ce se va desfăşura în Parcul Colţea, începând cu ora 16 şi până la ora 20.

Giurgiuveanca Laura Cernea va evolua în cadrul concertului în jurul orei 16.30.
Invitarea Laurei Cernea pentru a susține un recital în acest concert se datorează atât calităților vocale ale Laurei cât și implicării giurgiuveanului George Pălălău în activitatea PES.

Planul European pentru Tineri este o inițiativă a Partidului Socialiștilor Europeni privind crearea de oportunități pentru tineri, fiind axat pe patru componente: locuri de muncă, educație, cultură, garanția pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.