Importanti lideri locali ai PSD Giurgiu au trecut la PNL

Importanti lideri locali ai PSD Giurgiu au trecut la PNL
Importanti lideri locali ai Giurgiu au trecut la

Filiala PNL Giurgiu isi intareste echipa prin cooptarea de noi membri, lideri importanti in comunele din judetul Giurgiu.

Astfel, Organizatia Teritoriala PNL Giurgiu anunta inscrierea in Partidul National Liberal a dlui , fost vicepresedinte PSD Giurgiu.
Daniel Burdulea va fi urmat de mai multi membri de baza din PSD Giurgiu, care vor face echipa cu majoritatea membrilor ramasi devotati Partidului National Liberal dupa plecarea lui Petre Nicolae.

In perioada imediat urmatoare Daniel Burdulea va prelua conducerea interimara a organizatiei locale a .
Daniel Burdulea a fost pana in prezent vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD Giurgiu, membru in Consiliul National al PSD si presedintele Organizatiei .

„Am ales sa trec la PNL deoarece duminica, pe 11 mai, a fost dizolvata Organizatia PSD Ulmi, al carui presedinte eram, fara nicio motivatie si fara nicio explicatie. Singurii care m-au contactat si au insistat sa fac politica in continuare au fost cei de la PNL Giurgiu. Mi-au prezentat proiectul lor pentru comuna Ulmi si consider ca acesta raspunde nevoilor locuitorilor comunei. inteleg pozitia dlui Badalau prin atragerea de primari, dar nu vreau sa comentez nimic, nici despre primarul de la Ulmi si nici despre senatorul Badalau. Am incredere in conducerea Organizatiei Judetene PNL ca va face tot ceea ce este omeneste posibil pentru binele comunei Ulmi. imi doresc sa aduc un rezultat bun pentru PNL la alegerile din 25 mai, cu toate ca timpul este foarte scurt, insa adevaratul test va fi la alegerile locale din 2016 cand imi voi demonstra valoarea politica”, a declarat Daniel Burdulea.

Cele de mai sus au fost transmise intr-un comunicat de presa.
Un alt comunicat de presa transmis de PNL Giurgiu informeaza ca

PNL Giurgiu are trei vicepresedinti noi

In sedinta de marti, 13 mai, membrii Biroului Politic Teritorial al PNL Giurgiu au votat numirea a trei noi vicepresedinti ai filialei PNL Giurgiu.
Este vorba despre
Ion Mateescu – directorul Directiei Judetene pentru transport şi control in trafic,
Constantin Carapanceanu – primarul comunei Ghimpati si
Ion Dragan – presedintele Organizatiei PNL Mihailesti.

Conducerea PNL Giurgiu doreste astfel sa isi intareasca echipa cu oameni valorosi care isi pot aduce contributia la obtinerea unui scor electoral bun pentru echipa liberala.

Comenteaza