In Giurgiu au inceput debransarile de la apa potabila

In Giurgiu au inceput debransarile de la apa potabila
In Giurgiu au inceput debransarile de la

Intr-un recent interviu, Constantin Preda, directorul general al Apa Service Giurgiu declara ca „Apa Service a luat decizia debranşării blocurilor cu datorii foarte mari, chiar dacă este o măsură cât se poate de delicată”.

De mai multa vreme cei de la Apa Service au tras un semnal de alarma, prevenindu-i pe marii datornici ca se va trece la masuri extreme si anume debransarea de la apa potabila.

Desi datornicii au beneficiat de o perioada de gratie, in care sa se incerce achitarea datoriilor sau macar a unei parti din acestea, nu s-a intamplat nimic asa ca cei de la Apa Service au trecut la debransari.

In cauza se afla in aceasta prima faza sapte scari de bloc din cartierul Tineretului care, la o prima evaluare, au datorii de peste un miliard de lei.

O masura indreptatita, din punctul de vedere al conducerii de la Apa Service Giurgiu dar extrem de delicata, care se poate transforma intr-o problema sociala, avand in vedere faptul ca nu toti locatarii de pe scarile debransate au datorii.

Dupa cum afirma furnizorul de apa, rezolvarea ar fi contorizarea pe orizontala; da dar cei care nu si-au platit apa, vor plati costul lucrarilor de contorizare pe orizontala?

Asa ca cei de buna credinta, cu plata la zi, vor fi mult mai afectati decat ceilalti, o data de lipsa de apa si a doua oara moral, aflandu-se in situatia de vinovati fara vina!

Comenteaza