Jandarmii au donat jucării pentru copiii nevoiași

Jandarmii au donat jucarii
Jandarmii au

Impresionați de inițiativa Crucii Roșii Giurgiu, jandarmii s-au alăturat și anul acesta campaniei “Târgul jucăriilor vechi”.

Timp de câteva săptămâni aceștia au strâns jucării pe care astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, le-au donat pentru cazurile umanitare susținute de Crucea Roșie.

Zeci de copii au fost alături de și au donat bani din dorința de a-i ajuta pe ceilalți copii care se confruntă cu probleme de sănătate sau financiare.

Pe lângă donațiile făcute, jandarmii au cumpărat și alte jucării expuse la vânzare, urmând ca din sumele colectate, reprezentanții Crucii Roșii să ajute două cazuri sociale din Vânătorii Mici și Gogoșari.

”Până acum zeci de copii au fost alături de jandarmii giurgiuveni și au donat bani sau jucării pentru cazurile umanitare susținute de Crucea Roșie.
Ne-am alăturat acțiunii Târgul jucăriilor vechi din dorința de a-i ajuta pe copiii care se confruntă cu probleme de sănătate sau financiare, iar inițiativa noastră a avut ecou.
Banii strânși în urma acestei acțiuni vor fi folosiți de Crucea Roșie pentru două cazuri sociale din Vânătorii Mici și Gogoșari”, a precizat căpitan Nicoleta Beianu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.