Kaufland Romania alaturi de elevii Scolii 8

Kaufland Romania alaturi de elevii Scolii 8
Kaufland Romania alaturi de elevii Scolii 8

Kaufland Romania a organizat miercuri, 19 martie, o actiunea de predare oficiala a materialelor didactice stranse in cadrul campaniei „Ajutam impreuna” catre din Giurgiu.

Campania a fost desfasurata de Kaufland Romania in perioada decembrie 2013 – februarie 2014 si a constat in strangerea de fonduri pentru achizitionarea de material didactic pentru 89 de scoli din orasele in care au fost deschise magazine Kaufland.

La actiunea desfasurata la scoala Gimnaziala „Academician Marin Voiculescu” au fost prezenti, alaturi de reprezentantul Kaufland Romania, dl. Viorel ticulescu, reprezentanti ai Consiliului Judetean, ai Politiei, colectivul didactic al scolii, parinti si, nu in ultimul rand, copii.

Primaria Municipiului Giurgiu a fost reprezentata la eveniment de primarul Nicolae Barbu si viceprimarul Alexandru Vladu. Invitat sa ia cuvantul, primarul Nicolae Barbu a multumit reprezentantilor Kaufland in numele administratiei orasului si al sau personal pentru aceasta a treia initiativa adusa in sprijinul educatiei giurgiuvene, dupa construirea celor doua locuri de joaca ultramoderne de la Gradinita nr. 4 „Casuta Fermecata” si donatia de mobilier pentru Gradinita nr. 2 „Scufita Rosie”. Edilul a precizat ca aceste initiative au constituit pentru municipalitate un punct de plecare si o sursa de inspiratie pentru alte investitii in folosul copiilor din municipiu: „in urma cu doi ani, inauguram impreuna la Gradinita nr. 4 „Casuta Fermecata” doua locuri de joaca ultramoderne si pot sa spun ca, inspirandu-ne dupa acele locuri de joaca, astazi copiii din municipiul Giurgiu au 12 locuri de joaca ultramoderne. Anul trecut inauguram donatia dvs. … de la Gradinita nr. 2 „Scufita Rosie”, o donatie foarte importanta in patuturi si mobilier pentru petrecerea timpului liber in acea gradinita, si am venit iarasi dupa dvs. si am finalizat si noi, reconstructia acelei gradinite. Ceea ce astazi dvs. ati donat vine sa incununeze efortul administratiei si mediului privat de a fi alaturi de copii. Noi ne ghidam dupa un motto foarte bine structurat – «Investeste in societate si priveste cum creste». Dvs. ati investit in societate ca sa sustineti educatia si va felicit pentru asta, pentru ca pana la urma educatia este baza dezvoltarii fiecarui copil”. in plus, edilul le-a recomandat celor de la Kaufland Romania ca urmatoarea campanie sa se adreseze invatamantului preuniversitar, domeniu aflat in atentia municipalitatii, cel mai bun exemplu in acest sens fiind Colegiul National „Ion Maiorescu”.

Aceasta a treia initiativa a Kaufland Romania a adus scolii Gimnaziale „Academician Marin Voiculescu” o gama variata de materiale didactice, incepand de la caiete, creioane, carioci, penare, harti, atlase si pana la aparatura deosebit de utila pentru modernizarea procesului de invatamant din aceasta unitate scolara. Este vorba de patru camere de filmat, patru imprimante HP, 10 multifunctionale laser, 21 videoproiectoare si 20 aparate de fotografiat.

Comenteaza