Liceul Nicolae Cartojan din Giurgiu la 40 de ani de existenta

Liceul Nicolae Cartojan din Giurgiu la 40 de ani de existenta

Liceul teoretic „Nicolae Cartojan” a sarbatorit vineri, 7 decembrie, 40 de ani de existenta. Un moment aniversar, sarbatorit cum se cuvine, printr-o manifestare deosebita.
Profesori pensionari sau in activitate, elevi, parinti si invitati, s-au strins vineri in sala de spectacole a Centrului Cultural „Ion Vinea” pentru a sarbatori 40 de ani de existenta a Liceului „Nicolae Cartojan”. Cele patru decenii au fost sarbatorite si printr-o manifestare care a fost organizata joi, la sala de sport a Liceului.
Manifestarea organizata cu ocazia implinirii celor 40 de ani de existenta a Liceului „Nicolae Cartojan” a inclus si un bogat program artistic.

Liceul Nicolae Cartojan isi are inceputurile in scoala Medie Tehnica Edilitara, infiintata in anii 1950. Din anul 1972, se transforma in Liceul Industrial de Constructii, cu durata de 5 ani, iar din 1977 ia denumirea de Liceul Industrial nr.1 Giurgiu. Din anul 1990, ca rezultat al restructurarii invatamintului, este organizat ca liceu teoretic sub denumirea de Liceul Teoretic ”NICOLAE CARTOJAN” cu doua filiere: filiera teoretica si filiera vocationala. Filiera teoretica functioneaza cu profilurile real si uman, iar filiera vocationala, cu profilul pedagogic, specializarea invatatori-educatoare si bibliotecar-documentarist.

Comenteaza