Mai fazan de atât chiar că nu se poate!

Accident la Ciorogarla
la

Un mai decât toți ”fazanii” care circulă pe șosele a produs un accident de circulație în care era să își piardă viața un conducător auto.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara, 10 iunie, în jurul orei 19.30, pe raza localității Ciorogârla și s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului autoturismului implicat în accident.

Mențiunea că accidentul a fost produs de un fazan nu este o figură de stil ci este conformă cu realitatea.
În fapt, în vreme ce se deplasa cu autoturismul pe o stradă din Ciorogârla un cetățean s-a trezit cu un fazan mare și frumos în parbriz.

Impactul nu a fost unul deosebit de puternic, niciunul dintre ”obiectele” implicate în impact neavând o viteză nimicitoare însă sperietura l-a făcut pe șoferul autoturismului să piardă controlul acestuia, să escaladeze un șanț, să lovească și să avarieze o baracă de termopan și să se oprească într-un gard de sârmă.

Șoferul a suferit răni ușoare, mai mult fiind afectat de șocul întâmplării, mașina, la rândul ei a suferit pagube minime iar fazanul, din păcate, a decedat.

Fazanul nu a scapat cu viata
Fazanul nu a scapat cu viata

Nimeni nu i-a acordat vreo atenție fazanului mort deși la fața locului au fost prezente echipaje de la Pompieri, Salvare și Poliție.

Actualizare:
Ulterior am aflat că persoana care a avut nevoie de îngrijiri medicale și care a fost transportată la spital de echipajul SMURD este paznicul din baraca avariată; șoferul s-a ales doar cu sperietura însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

(Info și foto: Detașamentul de Pompieri Bolintin Deal)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.