Maratonul „Tabere cu suflet” in padurea Comana

Maratonul "Tabere cu suflet" in padurea Comana
Maratonul „Tabere cu suflet” in padurea Comana

Sambata, 25 mai, in padurea Comana s-a desfasurat cea de-a doaua etapa a Duatlonului Tabere cu suflet, Maratonul Tabere cu suflet, dupa etapa de mountainbike desfasurata saptamana trecuta.

Probele de concurs, la startul carora s-au aliniat un mare numar de concurenti, au fost: (42 km), Semimaraton (21 km) si Cros (10 km). Copiii au luat parte la Crosul Copiilor, cei mici pe un traseu de 500 m, iar cei mari pe unul de 1,6 km.
Toti concurentii au primit medalia de participare de la organizatori si o cura de aer curat, de la natura inconjuratoare.

Manifestarea este la cea de-a doaua editie si a luat nastere, dupa cum spun organizatorii, din dorinta de a-i aduce pe oameni mai aproape de frumusetile naturii, necesitatea desfasurarii maratonului luand nastere in urma observatiilor ca de pe bicicleta mai greu reusesti sa vezi „detaliile”.

Facem precizarea ca participarea la Maratonul Tabere cu suflet este cu taxa; concurentii au primit un kit de start care a continut numarul de concurs, doza cu bautura energizanta, un tricou tehnic , medalie TeamXpert Sports Events, un sandwich.

Comenteaza