Ne gândim la play-off, chiar dacă e cam devreme…

Adunatii Copaceni
Adunatii Copaceni

AFC Adunații Copăceni a învins cu 3-2 în deplasare pe AS Mihai Bravu sâmbătă, 7 octombrie, în etapa a 6-a a Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu.

În acest moment echipa din Adunații Copăceni se află pe locul 3 cu 12 puncte, ținând aproape de echipa de pe locul 2.

AFC Adunații Copăceni a avut un parcurs bun până acum, meciul de sâmbătă fiind a treia victorie consecutivă.

Din discuțiile purtate cu cei din Adunații Copăceni am aflat că echipa nu are în componență nume sonore, singura vedetă (în sensul bun al cuvântului) fiind Rădăcină Denis, jucător venit de la Mihai Bravu.
Ceilalți jucători sunt localnici, cei mai mulți, dar și câțiva care vin din localitățile apropiate însă doar în ziua meciului căci antrenamente… ca la majoritatea echipelor din Liga a 4-a, adică aproape deloc.

Antrenorul echipei este Costel (Cioc), antrenor care, împreună cu oficialii asociației, și-a propus ca obiectiv pentru ediția aceasta de campionat clasarea pe locul doi și participarea la play-off.

Partida de sâmbătă, ca toate celelalte din județ, s-a desfășurat pe o vreme câinească însă chiar și așa a fost una plăcută, cu un arbitraj corect.
Despre partida în sine mi-a spus mai multe Ionuț Adrian Cîmpanu, fundaș dreapta la Adunații Copăceni.

”Suntem un grup unit, o adevărată echipă, care jucăm doar la victorie”, mi-a spus Ionuț.
Adversarii de azi (sâmbătă, n.red.) ne-au cam luat la mișto însă nu am pus asta la suflet iar scorul din teren, la finalul meciului, a arătat clar cine a fost mai bun.

Din păcate aproape pe toată durata partidei am fost înjurați la greu de către spectatorii prezenți la meci, suporteri ai gazdelor, căci noi, pe ploaia de sâmbătă, n-am avut parte de nicio susținere…

Dincolo de toate aceste mici neplăceri partida în sine a fost una frumoasă, jucată cu sportivitate și, din fericire, noi am câștigat…
Le urăm baftă pe viitor adversarilor noștri de azi dar și mai multă baftă ne urăm nouă, în speranța că la finalul campionatului ne vom atinge obiectivul și anume participarea la play-off”, a încheiat Ionuț Adrian Cîmpanu, fundaș dreapta la Adunații Copăceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.