Noile treceri de pietoni din Giurgiu sau bani aruncati pe apa Sâmbetei!

Noile treceri de pietoni din Giurgiu sau bani aruncati degeaba!

Cu ceva vreme in urma municipalitatea Giurgiu a inceput amenajarea unor noi treceri de pietoni, ca urmare a multiplelor insistente ale Politiei Rutiere care sugera amplasarea unor asemenea treceri in zonele cu risc foarte mare de accidente.
Dupa cum arata aceste treceri (dintre care o parte au fost finalizate) sunt si frumos facute dar si „cu mult cap” – intrand in zona de trecere esti cu fata spre directia din care vin masinile, putand sa le vezi din vreme iar amplasamentul este de asa natura incat sa nu poti trece strada in fuga. Totul arata a lucru modern si facut cu scopul protejarii pietonilor.

Numai ca… „noi suntem romani” si giurgiuveni in acelasi timp…
Priviti femeia din imaginea de mai sus; aproape ca a fost lovita de masina care circula regulamentar, reducand viteza inainte de trecere. Dupa cum se poate vedea, femeia nu este pe trecere… Si va asigur ca nu este un caz singular…

De aici titlul articolului; vazand asemenea comportament este firesc sa apara intrebarea: De ce sa mai dam banii pe „lucruri inutile”? Ce atatea treceri de pietoni, ce atata grija fata de siguranta pietonilor cand pietonii trec tot cum (si pe unde) ii taie capul? Poate ca aceste treceri ar fi trebuit „prevazute” si cu un agent de circulatie care sa ne ia de mana si sa ne treaca strada prin locul special amenajat!

Treceri noi de pietoni in Giurgiu
Treceri noi de pietoni in Giurgiu

Pacat de munca edililor si de preocuparea Politiei Rutiere! Multi ani ne mai trebuie sa intram si noi in randul lumii!

2 Comentarii pentru “Noile treceri de pietoni din Giurgiu sau bani aruncati pe apa Sâmbetei!”

  1. asta cu refugiul in mijlocul șoselei e decisiva :)))) cam cat de circari trebuie sa fim sa facem asa ceva?! :))))

  2. hal de trecere de pietoni cu refugiu..ocolesti ogramada ca sa treci strada:-j..bani aruncati in vant si nici macar nu au facut-o cum trebuie.

Comenteaza