Noul pod peste Dunăre NU va fi construit la Giurgiu!

Noul pod peste Dunare NU va fi construit la Giurgiu!
Noul NU va fi construit la Giurgiu!

Va mai aduceti aminte de promisiunile (juraminte in toata regula) facute de un parlamentar giurgiuvean, de asigurarile date cum ca la Giurgiu in perioada imediat urmatoare va fi construit un peste Dunare, de faptul ca „personal cutarica mi-a dat asigurari”…
Au adus si alti oficiali locali in discutie aceasta problema, noi am preluat-o (am „furat-o”, ce mai!) si am mediatizat-o… Acum revenim!

Ei bine, marti, in sedinta de Guvern a fost aprobata semnarea unui de intelegere cu autoritatile bulgare pentru implementarea studiilor de fezabilitate privind constructia a doua noi poduri peste Dunare, respectiv Silistra-Calarasi si Nikopol-Turnu Magurele; anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota.

Initial au fost avute in vedere patru variante, Oriahovo-Bechet, Silistra-Calarasi, Ruse-Giurgiu si Nikopol-Turnu Magurele.
Acum se pare ca deja s-a hotarat amplasarea celor doua noi poduri; niciunul nu va fi la Giurgiu.

Romani fiind si obisnuiti cu promisiunile si declaratiile, fara a dori raul cuiva, credem totusi ca multa apa va mai curge pe Dunare pana ce aceasta va putea fi traversata pe noile poduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.