O nouă acţiune a echipei de tineret a PNL Giurgiu

O nouă acţiune a echipei de tineret a PNL Giurgiu
O nouă acţiune a echipei de tineret a

Luni, 20 octombrie 2014, a PNL Giurgiu a bifat de succes; intr-un comunicat de presa tinerii PNL-isti ne vorbesc despre actiunea desfasurata.

„In urma cu cateva luni s-a desfasurat pe raza municipiului Concursul „Giurgiu infloreste cu tine” in cadrul caruia au fost premiate cu unelte de gradinarit in valoare de 5000 de lei cele mai frumoase gradini de bloc din oras.
La vremea respectiva am primit mai multe solicitari din partea participantilor care aveau nevoie de ajutorul nostru.
Daca acum 2 saptamani am ajutat una dintre participante cu 18 mc de pamant necesar nivelarii terenului din fata blocului, de data aceasta am ajutat la construirea unui gard care sa delimiteze zona verde din fata blocului 102 aflat in cartierul Tineretului.
Aproximativ 20 de tineri inarmati cu cazmale, lopeti si alte unelte necesare, au mers astazi la fata locului pentru a transforma solicitarea locatarilor in realitate. Dupa cateva ore bune de munca am reusit sa dam un alt aspect zonei si sa tinem musafirii nepoftiti la distanta. Materialele necesare si logistica au fost puse la dispozitie de catre presedintele Organizatiei Municipale a PNL Giurgiu, domnul Dumitru Beianu
Prin actiunea de astazi dorim sa insuflam tinerilor dorinta de a face ceva pentru comunitatile in care traiesc.
Prin simt civic vom reusi ce altii doar promit ori de cate ori ne aflam in campanii electorale.”

Comenteaza