PNL Giurgiu interesat de o apropiere mai mare de cetateni si de noi legaturi politice

PNL Giurgiu interesat de o apropiere mai mare de cetateni si de noi legaturi politice
interesat de o apropiere mai mare de cetateni si de noi legaturi politic

In prima desfasurata dupa alegerile recente, de la municipiu si judet, miercuri, 10 iulie, la sediul PNL Giurgiu, , presedintele organizatiei municipale si , vicepresedinte, au prezentat presei intentiile si preocuparile pentru perioada urmatoare.

Din discursurile celor doi reiese ca s-a incheiat o perioada dificila pentru PNL Giurgiu; acum lucrurile s-au asezat pe fagasul lor normal urmand ca toata atentia sa fie indreptata catre problemele cetatenilor municipiului.

Dumitru Beianu a prezentat planurile de viitor ale echipei pe care o conduce, insistand pe aspectele legate de dezvoltarea municipiului si afirmand ca obiectivele propuse pot fi realizate, PNL Giurgiu dispunand de oameni foarte valorosi, echipa liberala fiind cea mai puternica in acest moment la nivel local.
Vorbitorul a mentionat ca se va insista pe imbunatatirea asistentei sociale, pe problemele tinerilor si pe atragerea si realizarea de investitii.

Un aspect interesant pe care a insistat Dumitru Beianu a fost cel al aliantelor politice, afirmand ca in perioada urmatoare va actiona pentru strangerea legaturilor si imbunatatirea colaborarii cu PP-DD municipal.

La randul sau Toma Petcu a spus ca lucrurile incep sa se aseze si ca in randul liberalilor giurgiuveni se petrece o adevarata reforma si deschidere cat mai larga a portilor si usilor PNL, afirmand si el ca „avem cea mai completa si cea mai valoroasa echipa… oameni care au avut de-a lungul timpului mai multe functii la nivelul municipiului, care cunosc bine orasul si problemele acestui oras…”

Concluzia generala a fost ca, mai mult decat pana acum, PNL Giurgiu vrea sa se apropie de cetateni si sa le preia problemele.

Comenteaza