Polițiștii de la Locală i-au liniștit pe scandalagii de pe Negru Vodă

Scandalagii de pe Negru Voda amendati
de pe amendati

Polițiștii giurgiuveni de la Poliția Locală au avut de furcă zilele trecute cu câțiva cetățeni care tulbură frecvent liniștea publică într-o anumită zonă a orașului.

Este vorba de zona Negru Vodă, în special zona ”Milan”, după cum afirmă un comunicat de presă al Poliției Locale Giurgiu.

Conform acestui comunicat, ”În perioada 03 – 06.08.2017, în intervalul orar 21.00-24.00, Poliția Locală a acționat în Zona “Milan”, în apropierea Bl. 240 Garsoniere din municipiul Giurgiu, ca urmare a numeroaselor sesizări a locuitorilor din acest cartier, privind deranjarea ordinii și liniștii publice, precum și a consumului de alcool pe domeniul public.

Au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1900 lei , din care 4 avertismente scrise.

Menționăm că zilnic s-a acționat cu 3 polițiști locali, folosindu-se pânda polițienească, ca metodă de acțiune”.

Așadar, polițiștii giurgiuveni i-au pândit (după cum ei înșiși afirmă) pe cei certați cu legea și într-un final i-au liniștit, aplicându-le mai multe sancțiuni, menite să-i usture la buzunar și să le reducă bugetele alocate procurării de băutură.

De-a lungul timpului au fost mai multe semnale de la locuitorii din acea zonă că în mod frecvent câțiva cheflii, după ce se abțiguiesc bine (mai ales că ajung repede în acea stare pe căldurile astea) se iau la ceartă, încep să înjure și fac scandal, deranjând mai ales la ore de odihnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.