PSD Giurgiu îl susţine pe Victor Ponta

PSD Giurgiu îl susţine pe Victor Ponta
îl susţine pe

In urma unor declaratii facute in spatiul public de unii lideri ai PSD cu privire la asumarea responsabilitatii legate de rezultatul alegerilor, PSD Giurgiu a transmis un comunicat de presa in care isi precizeaza pozitia. Iata-l:

Organizaţia Judeţeană Giurgiu a Partidului Social Democrat consideră că orice analiză a rezultatelor obţinute în alegerile prezidenţiale trebuie făcută cu calm şi înţelepciune, pentru a identifica adevăratele probleme care au dus la pierderea alegerilor şi nu pentru a găsi pretexte de vendete personale. Orice atacuri publice sunt contraproductive şi nu vor fi decât în favoarea adversarilor noştri politici.
La fiecare dintre cele două tururi de scrutin, Organizaţia Giurgiu a obţinut primul loc pe ţară ca voturi pentru Victor Ponta. Dacă în aceste condiţii noi am acceptat înfrângerea la nivel naţional, cu atât mai mult, organizaţiile care au avut rezultate sub aşteptări şi, mai ales, sub posibilităţile lor, ar trebui să-şi asume eşecul, să facă o analiză proprie asupra motivelor pentru care nu s-a obţinut performanţă.
Este necesar ca toţi să înţeleagă că avem nevoie de unitate, ca un semnal pentru cei peste cinci milioane de români care au crezut în noi şi în Victor Ponta.
În aceste condiţii, Organizaţia Giurgiu a PSD îşi exprimă susţinerea pentru tandemul Victor Ponta — Liviu Dragnea la conducerea partidului şi face apel la calm şi înţelepciune din partea liderilor PSD, deoarece avem de clădit în continuare proiectul de guvernare.
Preşedintele Organizaţiei PSD Giurgiu, Niculae Bădălău

Comenteaza