Sensurile giratorii si spatiile verzi din Giurgiu se afla in plin proces de infrumusetare

Sensurile giratorii si spatiile verzi din Giurgiu se afla in plin proces de infrumusetare

Se apropie Pastele si orice gospodar isi face curat in ograda, incercand sa o imbrace in haina noua pentru marea sarbatoare ce vine.

Gospodari si ei, angajatii din cadrul societatii Intretinerea Peisagistica a Spatiilor Verzi lucreaza in continuare pentru infrumusetarea spatiilor verzi din municipiu si a sensurilor giratorii.

Inainte de inceperea “Zilelor Municipiului Giurgiu”, rondul din fata Primariei a capatat o noua infatisare peisagistica, cu ajutorul specialistilor arhitecti din cadrul administratiei locale. Au fost sadite diverse soiuri de flori, atat din pepiniera proprie a societatii (banuti, panselute si xilene), cat si achizitionate de municipalitate, precum verbena, asparagus sau ageratum.

In perioada premergatoare Pastelui, lucratorii acestei societati vor continua varuirea bordurilor si sadirea florilor in parcurile si spatiile verzi din oras, acolo unde vor fi amplasate si placute de interzicere a ruperii florilor si de pastrare a curateniei.
In acest timp, mai multe persoane private de libertate din Penitenciarul Giurgiu continua activitatea de curatenie in cimitirele Smarda si Haralambie.

Comenteaza