Strandul de la Balanoaia ii asteapta pe giurgiuveni

Strandul de la Balanoaia ii asteapta pe giurgiuveni
Strandul de la Balanoaia ii asteapta pe giurgiuveni

Strandul din Padurea Balanoaia, de la Tabara Stejarul, ii asteapta pe amatori incepand de azi, miercuri, 24 iulie, cu o noua infatisare si utilitati pe masura.

Amenajarea strandului din padure, inceputa cu ceva timp in urma, a ajuns la final si dupa cum spun administratorii, cei care vor veni aici pentru petrecerea catorva ore de relaxare, in aceste zile caniculare, nu vor regreta.

Strandul are o lungime de 27 de metri, o latime de 15 metri fiind dotat cu instalatie de recirculare si incalzire a apei, tratamentul acesteia se face zilnic, daca este cazul, intr-un cuvant, conditiile sunt perfecte.

Amenajarea este dotata cu vestiare si dusuri urmand a fi realizat si un gardulet de protectie (in padure, deh, pericol de salbaticiuni!).

Toti amatorii de liniste si mai ales racoare, in aceste zile pline cu soare!, sunt asteptati la piscina de la Tabara Stejarul, in Padura Balanoaia, fiind asigurati de administratori ca nu vor regreta banii dati (15 lei pentru adolescenti, 10 lei pentru copii, 5 lei inchirierea unui sezlong).

La Balanoaia, la piscina, „e si umbra, e si soare, e si racoritoare” (la restaurantul din apropierea strandului).

1 Comentariu pentru “Strandul de la Balanoaia ii asteapta pe giurgiuveni”

  1. Va sfatuiesc sa nu va duceti acolo mai ales cu copii … O sa fiti intepati de albine . Sunt roiuri multe de albine pe langa piscina nu poti iesi din apa din cauza lor .

Comenteaza