Va fi refacut podul de la Gradistea?

Va fi refacut podul de la Gradistea?
Va fi refacut podul de la Gradistea?

Din declaratiile facute de deputatul giurgiuvean rezulta ca podul de la Gradistea va fi refacut pana in 2015; licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reconstructie a podului va fi demarata cel tarziu in luna mai, 2014.

Modernizarea Garii Giurgiu Oras a fost terminata insa gara nu ar fi decat un muzeu fara traficul pe linia ferata Bucuresti – Giurgiu (traficul pe ruta Videle este extrem de scazut).

In conferinta de presa de vineri, 21 martie, deputatul Florian Nicolae a insistat pe faptul ca refacerea podului de la Gradistea este ca si sigura, in perioada imediat urmatoare fiind organizate licitatii pentru atribuirea lucrarilor.
Deputatul Florian Nicolae a subliniat importanta acestei cai ferate pentru Giurgiu si necesitatea restabilirii acestei legaturi, intrerupte in urma cu mai multi ani.

Este de apreciat preocuparea deputatului giurgiuvean pentru aceasta problema si ar fi si mai de apreciat finalizarea lucrarii, in contextul in care multa apa a curs pe sub podul „luat de ape” de la Gradistea si multa cerneala, in presa giurgiuveana, pe tema aceasta.

Comenteaza