Vor suna iar sirenele in Giurgiu

Vor suna iar sirenele in Giurgiu
Vor suna iar sirenele in Giurgiu

Un recent comunicat de presa ne anunta ca cei de la ISU vor testa sistemele de alarmare; iata comunicatul:

„In data de 18.12.2013, ora 10.00, vor fi testate in judetul Giurgiu sistemele de alarmare a populatiei in caz de dezastre (sirene), sisteme achizitionate prin proiectul „Joint actions for the management of emergency situations in case of hydro-meteorological events and accidental water pollutions – JAMES”, proiect implementat de Consiliul Judetean Giurgiu, al carui beneficiar final este Inspectoratul pentru Situatii de urgenta “Vlasca” al judetului Giurgiu.

Actiunea se va desfasura in localitatile Greaca, Prundu, Gostinu, Oinacu, Slobozia, Vedea, Gaujani si municipiul Giurgiu. Cele 4 sirene din municipiu sunt amplasate la Scoala Generala nr. 10, Stadionul Marin Anastasovici, ISU Giurgiu, S.C. GLOBAL ENERGY PRODUCTION S.A (fost C.E.T.).

Activitatea este supervizata de reprezentantii ISU Giurgiu care vor urmari si verifica modul de functionare al sistemelor de alarmare a populatiei in fiecare dintre cele 4 locatii din municipiul Giurgiu.
Anuntam populatia, pe aceasta cale, ca acesta este un test si rugam locuitorii celor 8 localitati sa nu intre in panica la auzul semnalelor acustice.
Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit in organizarea acestei actiuni.”

Comenteaza