A fost un meci frumos, cu goluri, faze spectaculoase și ratări multe

Inca o victorie pentru Real Colibasi
Inca o victorie pentru Real Colibasi

Real Colibași a învins cu 4-2 pe ACS Pro Giurgiu sâmbătă, 7 aprilie, într-o partidă ce a contat pentru etapa 20 a Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu la fotbal.

În urma acestei etape Real Colibași a urcat pe locul 5 în serie, cu 26 de puncte din 17 meciuri în vreme ce ACS Pro Giurgiu a coborât pe locul 8, cu 23 de puncte din 16 meciuri.

Partida s-a desfășurat pe o vreme frumoasă pentru fotbal și a oferit numeroșilor spectatori prezenți la teren plăcerea de a vedea multe goluri înscrise, a multor faze de poartă dar și a câtorva ratări spectaculoase.

”Am întâlnit azi (n.red. convorbire după meci) pe ACS Pro Giurgiu, o echipă ambițioasă dar care, afirm fără a mă teme că voi fi acuzat de lipsă de modestie, nu ne-a creat probleme deosebite”, mi-a spus Marius Alexe, de la Real Colibași.

”Toți, toată echipa, am intrat în teren cu gândul de a câștiga cele trei puncte puse în joc, pentru a le oferi, ca un mic cadou, suporterilor noștri în ajun de Paște.
Am deschis scorul cam după 10 minute de joc, prin Luci, mijlocașul stânga; dup[ alte 12-13 minute de joc am majorat scorul, cu un gol splendid marcat cu o lovitură de cap imparabilă a lui Mihai Barbu, în urma unei centrări la întâlnire a lui George Pițurcă.
2-0 pentru Real Colibași a fost scorul la pauză.

În repriza secundă eu am ratat o ocazie uriașă de a majora scorul, aceasta întâmplându-se cu largul concurs al portarului advers care a fost pe fază și a salvat un gol aproape făcut.
În minutul 60 am înscris cel de-al 3 gol, prin căpitanul nostru, Ivan, cel care a trimis mingea în plasă cu o preluare a unei pase pornite de la mine.
La puțin timp Ivan s-a revanșat și în urma unui asist al acestuia eu am marcat cel de-al patrulea gol al nostru.

Au înscris și oaspeții un gol după care am mai înscris și noi unul dar din păcate în propria poartă…
Rezultatul final a fost 4-2 în partida Real Colibași – ACS Pro Giurgiu.

Toți am jucat bine, Lucian Negru, portarul nostru a fost într-o formă de zile mari, suporterii ne-au susținut pe toată durata partidei așa că putem spune că a fost o zi splendidă de/cu fotbal; mai ales pentru noi, învingătorii, desigur!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.