Amănunte triste, dureroase, pline de învățăminte, despre accidentul tragic de la Joița, soldat cu decesul unui tânăr

Un tanar a murit intr-un accident la Joita
Un tanar a murit intr-un accident la Joita

”Ne-a văzut clar că venim, era fiecare pe banda lui, cum ne-am apropiat de el a intrat fix în noi. A pierdut controlul mașinii!”

Aceasta este afirmația unei fete, DN, victimă în accidentul de la Joița, aflată în mașina care circula regulamentar, un BMW cu număr de Giurgiu, lovită în plin de cealaltă mașină care a intrat pe contrasens din motive necunoscute încă.

”Băiatul cu BMW-ul nu a avut nicio vină, celalalt i-a întrat pe bandă și nu a avut timp să mai oprească”, spune un alt martor, BN, prezent la locul accidentului care a avut loc chiar la intrarea în Bîcu, strada Săbăreni.

”Dacă mașina împlicată în accident, cea în care se aflau 5 persoane, nu era un BMW era tragedie mare… Se pare că cel decedat venea de la o nuntă și nici nu avea permis de conducere; probabil că oboseala și lipsa de experiență au dus la pierderea controlului volanului și producerea tragediei în care un tânăr și-a pierdut viața”, spune BM, martor și el, cu revoltă vădită în vorbe.

Și un alt strigăt de deznădejde dar care poate atrage atenția celor care au ochi să vadă, exprimat de un localnic, MAS din Bîcu:
”E groaznic ce se întamplă pe șoselele din Romania!
Când un copil moare într-un așa accident nu e nimeni de vina decăt parintii pentru că acum cum a facut 18 ani iși i-a permis și conduce o mașină adusă din afară cu cateva mii de euro.
Un adevărat coșciug pe roți pentru că sunt uzate coapte și fără nicio siguranță, iar tănărul fără experiență de condus și cu foame de adrenalină este o victimă aproape sigură a unor astfel de nenorociri.
Luați aminte dragi parinți: dacă vă vreti copii sănatoși și alaturi de voi mulți ani, nu uitați că VIAȚA ARE PRIORITATE!
Păcat de tineretța lor, păcat de familiile îndurerate, Dumnezeu să îi întărească pe cei rămași și Dumnezeu să îi ierte pe cei plecați dintre noi!”

Precizez că am redat aproape integral afirmațiile celor de mai sus, păstrând (parțial) anonimatul acestora deși declarațiile lor sunt publice, făcute pe rețeaua de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.