Aviz giurgiuvenilor din cartierul Oinac!

Caru cu bere
Caru cu bere

Curge berea în valuri și se vorbește despre fotbal mai abitir decât despre politică (și agricultură!) la ”Caru cu bere”, un local deschis de curând în cartierul Oinac.

Deschiderea unui local nu este un mare eveniment dar mie mi-a atras atenția, atunci când am trecut prin zonă, faptul că l-am văzut la o masă pe Ginel Asan, cunoscutul fotbalist giurgiuvean; cum afară era cald și mergea o bere rece dar mai ales că nu puteam să scap ocazia să stau de vorbă cu un fotbalist, m-am băgat în seamă…

”Da, nea Nelu, este localul meu, l-am deschis recent, ”Caru cu bere” se numește, este într-o zonă liniștită, pe Oinac, str. Zăvoiului, nr. 1, în spate la Panesim.

Personalul este foarte amabil, berea este rece, iar acum, mai ales, se vorbește mult despre fotbal… Una peste alta, este o opțiune excelentă pentru locuitorii din zonă, dar nu doar pentru ei…

Cum am mulți prieteni fotbaliști acum ne strângem și comentăm de zor, facem pronosticuri și evident că noi, fotbaliștii, bem doar suc și apă minerală… Dacă cineva vrea, dăm și autografe!!
Dar toți ceilalți, după cum vedeți, preferă berea căci este tocmai bună pe o asemenea vreme de miez de vară.”

Pentru corectitudine precizez că discuția cu Ginel este una imaginară (sau nu?) dar despre local, ”Caru cu bere”, vă asigur că se pot spune mult mai multe decât s-a îndurat Ginel să-mi spună.

Pentru a vă convinge singuri nu aveți decât să-i faceți o vizită.

Localul este deschis zilnic între orele 9.00 – 0.30 și se află, repet, pe Oinac, str. Zăvoiului, nr. 1, în spate la Panesim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.