Bolintin Malu Spart este campioana de iarnă a Seriei Nord

Bolintin Malu Spart este campioana de iarnă a Seriei Nord
Bolintin Malu Spart este campioana de iarnă a Seriei Nord

Bolintin Malu Spart a încheiat turul actualei ediții de campionat cu o victorie, în partida cu Luceafărul Trestieni, 6-2, și 39 de puncte în clasament, după un parcurs foarte bun, în care a suferit o singură înfrângere (un accident nefericit).

Cel puțin din statistici echipa Bolintin Vale nu are cel mai bun atac, nefiind echipa cu cele mai multe goluri înscrise însă are, conform statisticilor, cea mai bună apărare. Sigur, una este hârtia pe care consemnezi rezultatele și alta este situația din teren!

Dincolo de orice altceva, de necontestat este faptul că Bolintin Malu Spart este campioana de iarnă, pe primul loc deci, la 6 puncte diferență de următoarea clasată, cu un meci în plus față de aceasta, ce-i drept.

La final de tur nu puteam să nu-l caut pe prietenul meu din Bolintin, Alexandru Pricopie, directorul sportiv al clubului bolintinean; iată ce am reținut din ce mi-a spus acesta la o discuție în fața unei cafele:

”Nici nu îmi vine să cred cât de repede trece timpul!
Parcă ieri ne întâlneam pentru prima dată la stadion pentru a pune “țara la cale”, iar acum deja vorbim despre sfârșitul turului de campionat.
Deși turul campionatului mai are programată o etapă săptămâna viitoare, etapa în care noi stăm, matematic suntem “campioni de toamnă”.

Este un titlu care pentru mine redă toată munca și de multe ori sacrificiul depus de noi toți (jucători, staff tehnic, conducere).
A fost un an greu pentru noi, dar astăzi ne mândrim cu ceea ce am realizat: o echipă competitivă și mai mult decât atât, o familie unită… este greu să-mi exprim sentimentele în cuvinte.

Sigur, sunt și guri rele care ne contestă poziția în clasament, dar nu ne deranjează. Înregistrăm în tot acest tur o singură înfrângere, pe terenul celor din Singureni, o înfrângere justificată având în vedere că acolo am mers fără 5 titulari de bază (Pădurețu, Neagu, Constantin, Zuluf și Iordan), toți fiind accidentați după meciurile cu Podul Doamnei și Cosoba.
Sigur, nu contestăm valoarea celor care i-au substituit pe cei accidentați, sunt toți niște copii cu calități foarte bune, însă meciuri precum cele împotriva echipelor mari, sunt meciuri cu miză, tensiune și greu de digerat pentru niște copii. Cu toate astea, acceptăm înfrângerea, dar nu putem accepta “cuvintele de laudă” ale adersarilor.

Despre celelalte partide, prea multe cuvinte nu avem de spus, toate sunt victoriile noastre, muncite… și muncite inten, însă noi am știut să ne apreciem adversarul și să-l felicităm, indiferent de scor.

Pentru retur, am discutat cu 6 băieți pe care dorim să-i transferăm, astfel încât să putem acoperi toate “neajunsurile” observate în această perioadă.
Ne așteptă un retur infernal, toate meciurile importante fiind în deplasare, însă sperăm ca în iarnă pregătirea să ne fie cu folos și să ieșim cu capul sus din toate partidele.

Până atunci, doresc să mulțumesc Primăriei Bolintin Vale și celorlalți sponsori pentru sprijinul financiar acordat și să-i felicit pe campionii mei, după cum urmează:
Portari: Copil Ioan, Dobre Dragoș
Fundași: Ștefan Vlad, Cone Giani, Pădurețu Alexandru, Cațaros Dan, Mihai Gabriel, Iordan Florin, Roșioru Florin, Neagu George
Mijlocași: Constantin Alexandru, Matei Ionel, Curt Mituș, Gheorghiu Dragoș, Valeriu Lupu, Vărzaru Andrei, Vărzaru Cristian, Zuluf Nicolae
Atacanți: Iancu Laurențiu, Iordache Paul, Țoropoc Adrian, Păun Ștefan
Antrenor: Anghel Florin
Antrenor secund: Pădurețu Alexandru
Medic: Rica Bogdan
Președinte: Bădălău Gabriel

Director Sportiv, Pricopie Alexandru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.