Echipajul ISU Giurgiu a obținut Diploma Fairplay la etapa zonală a „Concursurilor Servicilor Profesioniste pentru Situații de Urgență”, ediția 2018

Diploma Fairplay pentru Giurgiu
Diploma Fairplay pentru Giurgiu

În perioada 26-27 iulie ISU Olt, cu sprijinul Asociației Sportive „Pompierul” Olt, a desfășurat etapa zonală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență.

La această etapă au participat echipaje din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Argeș, Giurgiu, Teleorman și Olt.

În prima zi de concurs a avut loc festivitatea de deschidere și s-au desfășurat probele „Scara de fereastră” și „Ștafeta 4X100 de metri”.
Întrecerile au continuat azi, vineri, 27 iulie, la Stadionul „1 Mai” din municipiul Slatina, când s-au desfășurat probele „Pista cu obstacole pe 100 de metri și „Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

Echipa ISU Giurgiu a primt Diploma Fairplay pentru spiritul de fairplay de care a dat dovadă pe toată perioada desfășurării concursului.

Pentru rezultatele profesionale pe podium au urcat echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș – câștigătoarea fazei zonale, și echipele Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Teleorman și Olt, pe locurile 2 și respectiv 3.

Foto și info: ISU Olt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.