Giurgiu – orașul politicienilor onești…! Încă un politician onest va candida pentru funcția de primar al municipiului

Doi politicieni onesti; avem pe cine vota
Doi politicieni onesti; avem pe cine vota

”Este încă devreme să îmi anunţ oficial candidatura ca independent pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu. O să vină şi acel moment” afirmă Cătălin Corbea într-o publicație giurgiuveană.

Această afirmație a produs un val de simpatie și de exprimare a susținerii unui număr important de giurgiuveni pentru Cătălin Corbea, cel de-al doilea politician onest, după Adrian Anghelescu, cel care, tot într-un val de simpatie și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Giurgiu.

Consemnez faptul că Adrian Anghelescu va fi un candidat onest din partea PNL iar Cătălin Corbea va fi un candidat onest independent.

Pentru mine și mulți alții, cetățeni ”onești” ai acestui oraș, neangajați în vreun fel în viața politică, nu poate fi decât un prilej de bucurie faptul că tot mai mulți politicieni onești se dovedesc preocupați față de problemele noastre, ceilalți onești din urbe, cetățenii.

Nu am nici cea mai mică îndoială că vor apărea și alți politicieni onești, din ce în ce mai mulți pe măsură ce ne vom apropia de fatidica dată a alegerilor locale, atunci când onestitatea (era să zic onestenia) va atinge cote maxime.

Le doresc succes tuturor politicienilor onești și le sugerez să stea liniștiți în turnurile lor, acolo unde au stat și până acum, căci giurgiuvenii știu că ei sunt niște politicieni onești, giurgiuvenii știu că acești politicieni onești știu care sunt problemele giurgiuvenilor și înțeleg că nu trebuie (neapărat) ca un politician onest să umble printre oameni pentru a le afla păsurile (păs – cf. Dex: ”Supărare, necaz, suferință, durere, impas, împrejurare dificilă, pe care simți nevoia să o împărtășești cuiva”).

PS. O mare dilemă am! Pe care dintre onești să-l votez? Că dacă tot sunt toți onești e mare problemă… La ceilalți politicieni, politicienii neonești, era mai simplu: ziceam un ”…an, tan, tighidan…” și puneam ștampila unde se oprea numărătoarea!
Și PS2. Nu știu cum se face de apar politicienii onești exact, dar exact în momentul în care lumea se întreabă, clasica întrebare: ”Eu pe cine votez?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.