Gong final în Liga a 4-a a campionatului județean de fotbal Giurgiu

Tablou final in Seria Sud a Ligii a 4-a Giurgiu
Tablou final in Seria Sud a Ligii a 4-a Giurgiu

A bătut gongul final în Liga a 4-a a campionatului județean de fotbal Giurgiu, la nivelul seriilor cunoscându-se câștigătoarele; urmează ultimul pas, play-off-ul, momentul în care se va cunoaște și singura câștigătoare! Marea câștigătoare!

Acum fie vorba între noi, la nivelul seriilor nu prea mai erau mari lucruri de așteptat, câștigătoarele cunoscându-se practic încă din etapa trecută, această ultimă etapă, a 30-a, nefăcând altceva decât să pecetluiască cele deja știute.

În Seria Sud Energia Remuș a avut meci relativ ușor în această ultimă etapă, Dunărea Oinacu din sezonul acesta nemaifiind cea din sezonul trecut; locul ocupat de echipa din Oinacu nu este în coada clasamentului dar nici nu este unul de mare fală!
Despre Energia, numai de bine! Orice ar zice cârcotașii și orice s-ar întâmpla la play-off, mica echipă cu suflet mare din micul sat giurgiuvean a dat o lecție care nu va fi uitată multă vreme chiar dacă unii cu ostentație se vor face că nu înțeleg despre ce este vorba… Cel mai trist ar fi chiar să nu înțeleagă! Bravo Energia!
Energia Remuș este câștigătoarea Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu la fotbal.

Mult mai dificil a fost meciul Dunării Giurgiu, în compania echipei Real Colibași, o echipă care a dovedit multă ambiție în acest sezon și care termină pe locul 7, cu 41 de puncte.
Dunărea Giurgiu va juca în play-off de pe poziția a doua din Seria Sud.
Nu pot să nu remarc faptul că Dunărea Giurgiu are cel mai eficient atac, cu 137 de goluri înscrise și o diferență de golaveraj de +108; la apărare doar Mihăileștiul o întrece, aceea fiind echipa cu cele mai puține goluri primite, 24.

Acunații Copăceni, o echipă apărută în ultima clipă în această ediție de campionat, o echipă despre care nu s-a vorbit prea mult dar nici nu se știe prea multe, a învins azi pe Unirea Frătești (nicio surpriză!) și termină pe locul 4, cu 53 de puncte, mai mult decât bine, aș zice.

Mihai Bravu a învins fără probleme pe Viitorul Vedea, într-un meci fără emoții și termină pe locul 3, pe podium, cu 54 de puncte; deși este pe podium, acest loc 3 este total nesatisfăcător pentru cei din Mihai Bravu, fiind un loc ingrat, care mai mult îi supără, neoferindu-le șansa de a juca în play-off, decât să-i bucure. Acestea sunt valabile doar dacă echipa de anul acesta este la același nivel de ambiții cu cea de anul trecut, atunci când făcea regulile în Seria Sud; dacă a jucat doar la nivelul minimului efort, locul ocupat este unul mai mult decât meritat.

ACS Pro Giurgiu a avut meci ”acasă”, pe stadionul din Malu! Mi-a plăcut mult sloganul lor și îl redau: ”Pro = echipă frumoasă, pentru că suntem peste tot ACASĂ!”.
ACS Pro Giurgiu a câștigat partida cu Spicul Izvoru și termină pe locul 6, în forță, aș zice, după trei victorii consecutive.
Frumoasă echipă!

În Seria Nord, Singureniul a întâlnit pe Unirea Cosoba, o echipă incomodă care, chiar dacă nu a produs vreo mare surpriză, a încurcat echipa din Singureni nepermițându-i acesteia să facă golaveraj, și evident, nedându-i șansa de a trece pe primul loc în serie; ba nici să câștige nu a lăsat-o, meciul terminându-se egal! Singureniul termină pe 2 iar Cosoba pe 5.

Mihăileștiul a câștigat în partida cu Unirea Joița și a făcut chiar și golaveraj deși nu-i trebuia; probabil doar așa, ca o ultimă demonstrație de forță înainte de play-off… Acolo să vedem ce va fi, care pe care, adică!
Argeșul Mihăilești este câștigătoarea Seriei Nord a Ligii a 4-a Giurgiu la fotbal.

Bolintin Malu Spart a căștigat cu scor mare în partida cu Zmeii Ogrezeni dar rămâne în afara podiumului, din păcate; probabil multe se vor mai spune despre această echipă, despre evoluția ei și despre inimoasa sa galerie care iată, rămâne oarecum dezamăgită după această ediție de campionat dar cu sufletul alături de echipă.

Avântul Florești a reușit un parcurs frumos anul acesta deși nu pe deplin mulțumitor pentru echipă și apropiații săi și nu atât din cauza evoluției în teren care, în retur a fost cât se poate de bună cât mai ales din cauza multor lucruri întâmplate dincolo de fotbal…
Locul 3 este pe podium, onorabil; echipa cu care a jucat în ultima etapă, Luceafărul Trestieni, termină pe locul 12, unul neretrogradabil dar cine mai știe ce și cum va fi în ediția viitoare a campionatului căci multe se vor întâmpla până la începerea ei.

Unirea Vânători, deși a pierdut în partida cu ultima clasată, Viitorul Tântava, termină pe un onorabil loc 5.

De la unele meciuri veți găsi cronici amănunțite pe giurgiuonline.net

Iată rezultatele înregistrate în etapa 30 a Ligii a 4-a Giurgiu:

Seria SUD
AS Real Colibaşi – CSM Dunărea Giurgiu: 2 – 10
AS Viitorul Vedea – AS Mihai Bravu: 1 – 4
AS Energia Remuș – AS Dunărea Oinacu: 3 – 2
AS Giganții Vărăști – AS MV Călugăreni: 6 – 1
ACS Pro Giurgiu – AS Spicul Izvoru: 4 – 2
AS Voinţa Slobozia – CS Unirea Izvoarele: 7 – 5
AFC Adunații Copăceni – AS Unirea Frătești: 1 – 0

Seria NORD
FC Bolintin Malu Spart – CS Zmeii Ogrezeni: 8 – 1
CS Avântul Floreşti – AS Luceafărul Trestieni: 2 – 1
AS Unirea Cosoba – AS Singureni: 1 – 1
AS Iepurești – AS Silver Inter Zorile: 3 – 1
CS Argeşul 2009 Mihăileşti – AS U Unirea Joiţa: 11 – 0
AS Unirea Vânători – AS Viitorul Tântava: 3 – 4
ACS Petrolul Roata: – a stat
FC Bolintin Deal: – a stat

Şi clasamentul în cealaltă serie:

Tablou final in Seria Nord a Ligii a 4-a Giurgiu
Tablou final in Seria Nord a Ligii a 4-a Giurgiu

PS. Rezultatele sunt centralizate cu ajutorul prietenilor de pe Fb, cărora le mulţumesc și puse în acord cu cele oficiale, publicate de către AJF.
Am postat o reprezentare grafică a clasamentelor (cu toate meciurile disputate) pentru delectarea ochiului, mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.