În Giurgiu drogații la volan nu mai sunt o POTENȚIALĂ amenințare; sunt o cruntă realitate, omorând oameni cu mașinile la volanul cărora se află

Biciclist calcat de un drogat aflat la volan
Biciclist calcat de un drogat aflat la volan

În urmă cu doar o zi un drogat aflat la volan aproape că a omorât un biciclist care, e drept, a avut și el o vină.
La doar o zi distanță, vineri, 8 iunie, un alt tânăr a fost depistat alergând de nebun pe străzile Giurgiului, drogat fiind la volan.

Polițiștii cercetează un tânăr după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Vineri, 8 iunie, în jurul orei 21.30, politistii giurgiuveni au depistat în trafic un tânăr, de 24 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea pe B-dul Mihai Viteazu, din municipiul Giurgiu, un autoturism aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat pentru identificarea drogului, rezultatul fiind pozitiv și a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezentei în organism substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

2 comments

  1. tipu daca a fost drogat la volan merita puscarie. dat tot posibil e ca si biciclistul sa fi gresit asa ca voi jurnalisti de cacat pana nu e condamnat individul nu aveti dreptul sa scoateti astfel de articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.