Încă o victorie care ne întărește convingerea că vom fi pe primul loc!

Energicii și Gigantii!
Energicii și Gigantii!

Energia Remuș a învins cu 4-1 pe Giganții Vărăști în etapa 22 a Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu, desfășurată sâmbătă, 14 aprilie.

În urma acestei etape Energia Remuș se află pe locul 2 în Seria Sud, cu 48 de puncte, doar unul mai puțin față de echipa aflată pe primul loc dar și un joc mai puțin decât aceasta; Giganții Vărăști se află pe locul 9, cu 25 de puncte din 17 meciuri.

Remușul, după ce în ediția trecută de campionat a terminat pe primul loc și a promovat în Liga a 4-a se îndreaptă acum tot mai hotărât spre terminarea actualei ediții tot pe primul loc… (și promovarea în Liga 3?).
Vărăștiul nu mai este din păcate ce a fost sau, mai bine zis, nu este ce și-ar fi dorit să fie, nu pe primul loc însă spre fruntea clasamentului; se pare că ceva se întâmplă la Giganții…

”Am întâlnit o echipă bună, solidă, cea a Vărăștiului, într-o partidă pe care am abordat-o cu cea mai mare răspundere”, mi-a spus Marius Iorga, managerul Energiei Remuș.
”Luăm fiecare meci în parte și ne vedem de treabă…

Am început perfect partida și am deschis scorul în minutul 7 prin Mugurel Vrabie; a urmat cel de-al doilea gol înscris de Mihai Danciu și apoi același Mugurel Vrabie a urcat scorul la 3-0.
După pauză am jucat mai relaxați, oaspeții au marcat un gol din penalti și în minutul 70 Iulian Mărgărint a stabilit scorul final la 4-1 pentru noi.
Am ratat mult dar nu mai contează căci am câștigat cele 3 puncte.

Avem în continuare un program dificil, urmează meciul de Cupă cu Dunărea Giurgiu apoi o partidă grea, zicem noi, cu ACS Pro Giurgiu și tot așa…
Interesant dar și foarte greu pentru noi este faptul că toate echipele încearcă să se mobilizeze exemplar atunci când joacă în compania noastră, lucru care ne măgulește cumva însă este și de neînțeles, având în vedere că suntem o echipă ca oricare alta din această ligă, cu ceva mai multă ambiție decât altele, poate…

Ne respectăm toți adversarii și avem convingerea că întâlnirile cu noi le vor aborda ca pe niște întreceri guvernate de fairplay și nu ca pe niște prilejuri de răzbunări sau răbufniri de orgolii personale…
Totuși, nu putem să nu-i prevenim pe toți viitorii noștri competitori că vom juca doar la victorie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.