Încă un accident mortal pe DN5, un alt pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de mașină

Accident pe DN5, la Jilava
Accident pe DN5, la Jilava

Un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane a avut loc sâmbătă seara, 10 februarie, în jurul orei 20.45 pe Drumul Național 5, Giurgiu – București.

Accidentul a avut loc la Jilava, în dreptul Kokusal, aproape în locul în care în urmă cu doar câteva zile a mai murit un bărbat, tot lovit de mașină în momentul în care a încercat să traverseze strada.

Din primele informații reiese că bărbatul decedat era din Călugăreni și era șofer la o firmă de deszăpezire; chiar astăzi fusese detașat la districtul Jilava.

Din informațiile primite de la martori reiese că  bărbatul a plecat de la locul de cazare pentru a-și cumpăra ceva de mâncare.
În momentul în care a încercat să traverseze șoseaua a fost lovit în plin de o mașină și a decedat pe loc, după cum reiese din spusele martorilor.

Martorii mai spun că de fapt bărbatul ar fi fost lovit de trei mașini; două dintre acestea au plecat de la locul accidentului, fie că nu au observat ce s-a întâmplat, fie că au fugit pentru a scăpa de răspundere.
Doar a treia mașină, condusă de o femeie, a oprit după ce a trecut peste corpul bărbatului.
Repet însă, aceste informații nu sunt oficiale.

Poliția cercetează împrejurările în care a avut loc accidentul; circulația s-a desfășurat cu dificultate în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.