Liga 4 a campionatului judeţean de fotbal Giurgiu este gata de start!

Componenta Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu la fotbal
Componenta Seriei Sud a Ligii a 4-a Giurgiu la fotbal

Adunarea generală ordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Giurgiu a avut loc sâmbătă, 10 august, la sediul AJF, în prezenţa reprezentanţilor echipelor giurgiuvene.

Adunarea aceasta, spre deosebire de cele de până acum, a venit cu câteva noutăţi!
Locul ocupat în sală de fiecare reprezentant al echipelor a fost stabilit şi marcat de organizatori, vorbitorii au beneficiat de facilitatea unui amplificator audio astfel încât doleanţele fiecăruia au fost sigur auzite, mai ales de către cei care trebuie să le audă!

Dincolo de aceste „noutăţi” organizatorice au fost şi câteva noutăţi de conţinut.
Cum ar fi, de exemplu, Regulamentul pus în discuţie cu suficient timp înainte astfel încât toţi cei veniţi azi pentru a-l aproba să o facă în deplină cunoştinţă de cauză!
Se pare că acest regulament conţine prevederi care “îi mulţumesc” pe membrii asociaţiei judeţene, mulţi dintre aceştia exprimându-şi speranţa că aplicarea sa nepreferenţială va contribui la creşterea calităţii fotbalului giurgiuvean, la creşterea sportivităţii jocurilor viitoare.

Referitor la componenţa seriilor, s-a întâmplat aproape cum scriam ieri; aproape, zic!
Mihai Bravu s-a retras, AS MV Călugăreni a anunţat în ultimul moment că va juca în Liga 4. La fel şi Voinţa Daia va juca în Liga 4.
În Liga 4, Seria Sud va mai juca Progresul Valea Dragului, intrată de pe locul 9 din Liga 5.

Reamintesc faptul că din sezonul 2020-2021 în seriile Ligii a 4-a vor activa câte 14 echipe ceea ce înseamnă că la finalul sezonului 2019-2012 vor retrograda câte 4 echipe din fiecare serie; asta cel puţin în teorie în acest moment dar cât de imprevizibil este fotbalul (giurgiuvean) cine ştie ce va fi atunci!

Voi reveni cu unele amănunte în perioada următoare.

PS. Ar fi trist, extrem de trist, ar fi chiar o dovadă de slăbiciune a asociaţiei judeţene ca după 1-2-3 etape unele echipe să anunţe că se retrag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.