”Locul unde se antrenează campionii” este în Giurgiu și vă așteaptă!

Catalin Mocanu Academy
Catalin Mocanu Academy

Senpai Cătălin Mocanu îi invită și așteaptă pe giurgiuvenii iubitori ai artelor marțiale în ”Locul unde se antrenează campionii”, la cel mai puternic club de karate din Giurgiu, după cum el însuși o afirmă.

Nou înființata ”Cătălin Mocanu Academy” încă mai face înscrieri pentru cursurile la cel mai puternic stil de karate, cursuri care se vor desfășura sub îndrumarea lui senpai Cătălin Mocanu, deținător al centurii negre cu 2 Dan.

Deschiderea oficială a ”Cătălin Mocanu Academy” va avea loc sâmbătă, 26 august; tot atunci va avea loc și primul antrenament, în sala de sport a Liceului Tehnologic Ion Barbu (Liceul Economic, pe Oinac).

Programul antrenamentelor va fi:
– luni și miercuri: 19.30 – 21.00
– sâmbătă: 10.00 – 11.30

”Va fi cel mai puternic club de Karate Kyokushinkai din Giurgiu”, mi-a spus Cătălin Mocanu, într-o discuție recentă.

”Am deschis această Academie de karate la dorința copiilor care mă îndregesc, pentru mulți dintre ei fiind un adevărat idol.
Afirmația că va fi cel mai puternic club de karate nu este una gratuită; ea se bazează pe dorința mea de a lucra cu copiii, de a-i ajuta pe cei dornici să pășească pe urmele mele și să mă depășească în rezultate.

Chiar dacă am doar 23 de ani, am o experiență de 18 ani în kyokushin karate, 10 ani de lot național și mai multe turnee în Japonia, unde consider că am acumulat foarte multe.
Bazându-mă pe toate acestea pot afirma că există premisele pentru ca acest club să devină cel mai puternic din Giurgiu.
Nu sunt la prima activitate de antrenor; conduc antrenamente încă de la vârsta de 14 ani.

Îi aștept la ”Cătălin Mocanu Academy” pe toți iubitorii de karate, asigurându-i că vor avea ce învăța”.

Recent Cătălin Mocanu a luptat la un Campionat Internațional în Turcia, unde s-a clasat pe locul 2.
În momentul actual, din câteva mii de sportivi participanți în diverse turnee, Cătălin Mocanu este numărul 22 mondial.

Karate Kyokushinkai este una dintre cele mai complexe arte marțiale din lume, ce pune accentul atât pe dezvoltarea fizică armonioasă, cât si pe dezvoltarea mentală și disciplinară. Este un stil de luptă full contact, extrem de eficient pentru autoapărare, destinat atât copiilor, femeilor și persoanelor mai în vârstă, cât și sportivilor de performanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.