Mai alunecoși decât peștele? S-a dovedit că nu!

Pestele la control!
Pestele la control!

Polițiștii giurgiuveni au efectuat mai multe controale pe linie de piscicultură în ultimele zile; unul dintre acestea a fost la Mihăilești.

Polițiștii din cadrul I.P.J Giurgiu- Serviciul de Ordine Publică și reprezentați din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu au aplicat în urma unor controale pe linie de piscicultură, o sancțiune contravențională în valoare de 1.200 lei.

Luni, 8 ianuarie a.c., între orele 09.00-16.00, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu – Serviciul de Ordine Publică, împreună cu reprezentanții din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu au desfășurat o acțiune pe raza orașului Mihăilești, județul Giurgiu, care a avut ca scop controlul societăților comerciale ce desfășoară activități cu pește și produse din pește.

Cu ocazia activităților specifice au fost verificate două societăți comerciale fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.200 lei, de către reprezentanții Direcției Sanitar Veterinară Giurgiu, pentru nerespectarea normele de desfacere a peștelui congelat, în conformitate cu prevederile normelor europene în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.