Meci cu surprize (și orgolii) la Braniștea; Dunărea Oinacu – Energia Remuș: 2-0

Dunărea Oinacu - Energia Remuș: 2-0
Dunărea Oinacu – Energia Remuș: 2-0

Dunărea Oinacu a învins cu 2-0 pe Energia Remuș într-un meci amical disputat sâmbătă, 19 august, pe stadionul din Braniștea.

Meciul a fost unul cu surprize, surprinzător chiar, aș putea zice, nu atât prin scorul înregistrat, unul cât se poate de normal, cât prin reacția echipei oaspete, una anormală, iarăși aș zice!

Până în minutul 75 partida a fost una cât se poate de normală; gazdele au înscris de două ori, prin Voinea Mădălin și Alexandru Negru.

Partida a fost încă de la început una desfășurată sub semnul ambițiilor de ambele părți dar și a dorinței de a vedea care este starea echipelor cu puțin timp înainte de începerea campionatului.

Se pare că cei de la Dunărea Oinacu au luat acest amical mult prea în serios, mai mult decât un simplu meci de pregătire, lucru care i-a surprins pe cei din Temuș și i-a determinat (supărați pe propria neputință) să întrerupă partida în minutul 75 și să părăsească terenul.

Repet, meciul a fost unul amical, fără nicio miză însă gestul celor din Remuș este unul total nesportiv, de lipsă de respect chiar față de partenerul de joc.

”Nu am înțeles gestul celor de la Remuș”, mi-a spus unul dintre jucătorii Dunării Oinacu; ”Ne-am întâlnit ca între prieteni, pentru un joc de plăcere căci ce altceva poate fi un meci amical și la un moment dat am văzut că oaspeții s-au supărat și au părăsit terenul… Singura explicație ar putea fi căldura de la ora la care s-a disputat partida căci altă explicație nu văd”.

Dunărea Oinacu a mai susținut până acum două meciuri amicale, cu ACS Pro Giurgiu și Voința Daia, ambele desfășurate fără probleme.

Întrucât pagina mea este deschisă oricui dorește să-și expună punctul de vedere, aștept reacțiile celor din Remuș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.