Mult zgomot pentru nimic dar nici fum fără foc nu iese!

Mult zgomot pentru nimic dar nici fum fără foc nu iese!
Mult zgomot pentru nimic dar nici fum fără foc nu iese!

Duminică seara a vuit presa giurgiuveană că ”arde Consiliul Județean”; știri care mai de care mai alarmiste au invadat mediul online într-o liniștită seară de sfârșit de săptămână.

Cele mai ”interesante” (și șocante) informații au fost cele conform cărora în urma unei adevărate conspirații a fost incendiată arhiva biroului de Achiziții al CJ, adică locul în care ar fi fost dovezile unor potențiale uriașe matrapazlâcuri…

Numai că un succint comunicat al ISU Giurgiu transformă ”fierbintea știre” într-un fâs ca multe altele, așezând-o la locul ei, acela de simplă informație umflată și mediatizată exagerat.

ISU Giurgiu spune că duminică, 2 iulie, un aparat de aer condiționat dintr-un birou al CJ Giurgiu a suferit o defecțiune tehnică și că o parte din acesta a ars mocnit (circuite electrice), niciun alt obiect din încăperea respectivă nefiind afectat de foc, acesta nemanifestându-se cu flacără deschisă.

Singurele eventuale pagube au fost produse de funinginea rezultată de la arderea mocnită a izolațiilor electrice; nu au fost distruse dosare sau calculatoare care ar fi stocat informații cruciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.