O giurgiuveancă a murit, făcând infarct, atunci când a văzut cum îi arde agoniseala de-o viață

Incendiu violent la Mihailesti
Incendiu violent la Mihailesti

O giurgiuveancă, o bătrână din Mihăilești, a decedat, făcând infarct, în timpul unui incendiu violent care i-a cuprins gospodăria și i-a distrus mare parte din agoniseala familiei.

Joi, 7 februarie, un incendiu violent a avut loc în localitatea Tufa, Mihăilești; pompierii au luptat toată noaptea cu flăcările ucigașe.
O bătrână, mama proprietarului locuinței la care a avut loc incendiul nu a putut să suporte să vadă nenorocirea și inima a încetat să-i mai bată.

Cei de la EPA Mihăilești prezenți la fața locului î-au făcut manevre de resuscitare, același lucru l-a făcut și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă sosit de la ISU B-If însă, din păcate, medicul a fost nevoit să declare decesul victimei.

Incendiul a fost unul foarte violent, în el a ars complet grajdul și furajele cetățeanului din Tufa; în incendiu au murit mai multe animale ale gospodarului, 7 vaci, un cal și mai multe păsări, pompierii reușind să salveze alte circa 40 de animale.

La locul incendiului au acționat importante forțe de intervenție: 18 pompieri cu 4 ASAS-uri, o autospecială de comandă, 1 EPA de la ISU Giurgiu și 1 echipaj TIM de la ISU B-If.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

Foto și info: ISU Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.