O vacanță mult prea scurtă pentru o vară atât de fierbinte

Real Drăgăneasca
Real Drăgăneasca

În Seria Nord a Ligii a 5-a Giurgiu la fotbal încă nu a început campionatul dar asta nu înseamnă că echipele nu au activitate; ba dimpotrivă, unele au prea multă!

Între acestea poate fi încadrată și Real Drăgăneasca, echipa condusă (moșită, antrenată, finanțată) de către Liviu Zamfir, unul dintre pasionații înrăiți din fotbalul giurgiuvean, unul despre care am mai scris și o voi mai face de fiecare dată cu plăcere dar și cu mult respect pentru activitatea pe care o desfășoară.

Aproape de fiecare dată l-am lăudat pe Liviu, Gică de fapt, așa cum îi zic toți prin zonă dar acum, mai mult ca până acum, trebuie să fiu foarte atent ce spun despre fotbal și despre el, mai ales, căci de, este oficial!!
Ca o recunoaștere a eforturilor depuse pentru promovarea fotbalului dar și a integrității sale morale, Gică, Liviu Zamfir de fapt, a fost ales ca reprezentant al Seriei Nord a Ligii a 5-a Giurgiu în Comitetul Executiv al AJF.

Întrucât în ultima vreme m-am întâlnit (așa a fost să fie, eu să fiu aproape de zona în care își desfășoară activitatea) de mai multe ori cu Liviu Zamfir zilele trecute l-am întrebat (insistent) despre ”…ce mai face Real Drăgăneasca…” (echipa pe care o conduce).

”Păi face bine, deși poate că ar fi putut face și mai bine dacă ar fi avut, echipa, dar mai ales cei care o compun, o vacanță ceva mai lungă”, mi-a spus Liviu Zamfir.

”Doar două săptămâni fără fotbal am avut în această vară; am jucat 10 meciuri amicale în care am folosit peste 40 de jucători, încercând astfel să găsim cea mai bună formulă competitivă în condițiile în care unii dintre băieții din sezonul trecut au plecat iar alții încă nu au venit de la muncă din străinătate.

Deocamdată nu avem o echipă standard dar cred că suntem pe drumul cel bun.
Au venit 4 jucători de la Vis de București (Liga 4, foști juniori la Trestieni), unul de la Luceafărul Trestieni, un altul de la Viitorul Trestieni (un copil foarte bun, pentru care îi mulțumesc lui Florin Stan), un fundaș de la Bolintin Vale și mai aștept zilele astea încă doi jucători din Dâmbovița.

Lotul este unul foarte numeros, având aproape 30 de jucători în acest moment, așa că stăm bine, de fapt facem bine, cum ziceam la început!
Iată care sunt jucătorii lui Real Drăgăneasca:
Alexandru Gheorghe – portar
Sorin Carstea, Radu Postelnicu, Marius Mache, Cristian Dulgheru, Iulian Godja, Alex Bardes, Claudiu Fotin, Costin Boghian, Nicolae Ene, Robert Zamfir – fundași
Liviu Zamfir, Mihai Vasile, Cristian E, George Stefan, Cosmin Dragoteanu, Alex Cuculea, Florin Alexandru Stan, Ionut Relenschi, Marian D, Cosmin Porumbiel, Roberto Berechet – mijlocași
Bagrin Oleg, Gheorghe Paduraru, Andrei Brad, Meltiade Necajitu – atacanți.”

PS. Dacă cineva se va întreba de ce acord atâta atenție unei echipe din Liga 5 (nicidecum aceasta nu este singura despre care am scris și voi scrie cu plăcere) îi sugerez să se întrebe mai întâi de ce, pentru ce rezultate or fi fost aleși doi oameni de fotbal, Liviu Zamfir, în cazul de față și Florin Stan (reprezentant copii și juniori) în Comitetul Executiv al AJF Giurgiu, ambii desfășurându-și activitatea în două sate (ale aceleiași comune) care împreună au circa 3000 de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.